YAŞAM

Cemal Hünal Boşandı ve Doğum Gününü Denizde Kutladı

Cemal Hünal'ın 13 yıllık eşiyle anlaşmalı olarak boşandığı ve denizde yeni başlangıçlar yapmaya karar verdiği haberini okumaya ne dersiniz?

Cemal Hünal Boşandı ve Doğum Gününü Denizde Kutladı
11-10-2024 10:40
Google News

Cemal Hünal, 13 yıllık eşi Lale Cangal ile anlaşmalı olarak boşandı. Boşanma sonrasında deniz kenarında çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine "Denize mi açılsak?" diye sordu. Aynı akşam, dostlarıyla kutladığı 48. yaş gününde keyifli halleriyle dikkat çekti.

Doğum günü partisinde neşeli tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Cemal Hünal, birçok kişi tarafından boşanmayı ve yeni hayatını kutluyor mu sorularıyla karşılaştı. Ancak oyuncu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada doğum günü partisinin boşanma ile ilgili olmadığını belirtti. Ajansının düzenlediği bir kutlama olduğunu ve ailesini seven biri olduğunu vurgulayan Hünal, boşanmanın kendisini üzdüğünü dile getirdi. Beyaz TV'de konuşan ünlü oyuncu, "Bu doğum günü partisi kesinlikle boşanma alakalı değil. Benim ajansımın düzenlediği bir doğum günü partisiydi. Ailemi seven bir adamım. Maalesef boşandık. Boşandığım için de çok üzgünüm. " açıklamasını yaptı. Cemal Hünal'ın yeni yaşını kutlarken denizde huzurlu bir başlangıç yapması, takipçileri tarafından olumlu karşılandı. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?