TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Çermik’te iki mahallenin altyapı sorunu çözüldü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Çermik ilçesine bağlı Tepe ve Saray mahallelerinde eski kanalizasyon şebeke hatlarını yeniledi.

Çermik’te iki mahallenin altyapı sorunu çözüldü
02-06-2024 10:46
02-06-2024 10:48
Google News

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde yurttaşlara en iyi şekilde hizmet sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çermik ilçesine bağlı Tepe ve Saray mahallelerinde ekonomik ömrünü tamamlayan kanalizasyon şebeke hatlarında çökmeler ve tıkanmalar sonucu çevreye kötü kokular yayıldığını tespit eden DİSKİ ekipleri, iki mahallenin kanalizasyon hatlarını yenilemek için harekete geçti.

Ekipler, kazı çalışmalarıyla ekonomik ömrünü tamamlayan boruları çıkararak yerine muhtelif çaplarda borular döşedi. Yapılan çalışmaların ardından Tepe ve Saray mahallelerinin altyapı sorunu çözüme kavuştu.

‘Çözüm odaklı çalışmalarımızla kenti geleceğe hazırlıyoruz’

DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, kentin bugünü ve geleceği için atılması gereken en önemli adım olan altyapı yenileme çalışmalarının şehrin dört bir yanında devam ettiğini belirterek, “Kentin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ertelemiyoruz. Çözüm odaklı çalışmalarımızla kentimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu açıdan kentimiz adına olmazsa olmaz kabul ettiğimiz altyapı yenileme çalışmalarımız planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor” diye konuştu. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete