SİYASET

CHP’li Yaşar; “Proje suistimal ediliyor”

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Hüseyin Yaşar, Batman Valiliği tarafından hayata geçirilen Vefa Ekibi ve Aş Evi projelerini desteklediğini, ancak bazı kaymakamların bu projeleri suistimal ettiğine dair duyumlar aldıklarını belirtti.

CHP’li Yaşar; “Proje suistimal ediliyor”
27-08-2024 11:52
27-08-2024 11:53
BATMAN
Google News

PROJELERE DESTEK VERİYORUZ, ANCAK SUİSTİMALLER VAR

Yaşar “Batman Valiliğimizin, ilçelerimizde hayata geçirdiği, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın gönüllerine dokunan Vefa Ekibi ve Aş Evi projelerini destekliyoruz ve bu projeleri çok olumlu buluyoruz. Aş Evi Projesi kapsamında hafta içi her gün yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza bir öğün yemek verilmektedir. Vefa Ekibi ise yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın ev temizliğini yapmaktadır. Vefa Ekibi adı altında çalışan arkadaşlarımızın, ilçelerdeki kaymakamlık lojmanlarında telefonları alınıp, sabahtan akşama kadar istirahatsız ve yemeksiz bir şekilde çalıştırıldıkları, kaymakam lojmanlarının şahsi temizliklerini yaptırdıklarına dair duyumlar alıyoruz. Bu proje, kaymakamların evlerini temizlemek için mi kuruldu?" dedi.

GEREĞİNİN YAPILMASINI BEKLİYORUZ

Yaşar, bu tür suistimallerin Batman Valiliği'nin bilgisi dışında gerçekleştiğine inandığını belirterek "Vali beyin, ilçe kaymakamlarının bu hal ve tutumlarından haberdar olduğunu sanmıyorum. Bu konuda Valimizden gereğinin yapılmasını ve olayın takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi. (CHP Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete