GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığın’dan EMŞAV’a vergi muafiyeti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Vakfı kısa adıyla EMŞAV’a büyük destek vererek vakfı vergi muafiyeti kapsamına aldı.

Cumhurbaşkanlığın’dan EMŞAV’a vergi muafiyeti
06-11-2022 14:02
06-11-2022 14:04
BATMAN
Google News

EMŞAV Batman İl Başkanı Murat Okay konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Vakfımızın vergi vermemesi için ve yardımlarımızı daha çok yapabilmemiz için Vakfımızı vergi muafiyeti kapsamına aldı. Konuya ilişkin belgeler ise tarafımıza gönderilmiştir. Bu konuda sayın genel başkanımız Abdurrahman Yılmaz’ın üstün gayretleri sözkonusudur. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.

Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri ve vakfımızı bu kararla onurlandırmıştır. Kendilerine ne kadar teşekkür edersek azdır. Bundan böyle vakıf çalışmalarımız çok daha kolay ve rahat olacak, malül ve şehit ailelerine çok daha büyük yardımlarımız olacaktır. Sayın Cuhhurbaşkanımızın yaptığı jest bizleri son derece gururlandırmıştır. Kendilerine müteşekkiriz.” Diyerek, EMŞAV vakfının bundan böyle çok etkili ve güçlü olacağını dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
22 Haizran 2024 e-gazete