GÜNDEM

Cumhuriyet’in 99.yılı kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 99. kuruluş yıldönümü, tüm yurtta oldu gibi Batman’da da törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet’in 99.yılı kutlandı
30-10-2022 17:08
30-10-2022 17:09
Google News

Hükümet Konağında Atatürk Büstüne çelenk sunumu ile başlayan etkinlik, Turgut Özal Bulvarı'nda devam etti. Kutlamalara Vali Ekrem Canalp, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral İhsan Kaplan, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Vali Canalp, tören aracında halkı selamlarken “Milletimizin ezelden ebede uzanan tarih yolculuğunda çok önemli bir dönüm noktası olan ve önümüzde yepyeni ufuklar açan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yılını büyük bir gururla kutluyoruz” dedi. Program, halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

CANALP ÇİFTİ, RESEPSİYONA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, 29 Ekim Akşamı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen resepsiyona ev sahipliği yaptı. Batman Eski Milletvekilleri Faris Özdemir ve Ahmet İnal, Batman Üniversitesi Rektörü, vali yardımcıları, kaymakamlar,  Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, İl Genel Meclisi Başkanı, ilçe ve belde belediye başkanlarının katıldığı resepsiyonda tebrikler kabul edildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete