TÜRKİYE VE DÜNYADAN

DBB’den öğrencilere karne hediyesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kreş ve gündüz bakım evleri ile oyun odalarında eğitim alan okul öncesi 578 öğrenciye karne hediyelerini dağıttı.

DBB’den öğrencilere karne hediyesi
15-06-2024 00:15
14-06-2024 15:15
Google News

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk Şube Müdürlüğü, 2023-2024 eğitim öğretim yılının tamamlanması ile birlikte karne etkinliği düzenledi.

Sümerpark Çocuk Şube Eğitim Merkezi ile Bağcılar, 450 Evler, OSB Kreş ve Gündüz Bakımevleri, Sosyal Konutlar, Sur, Silvan, Bismil ve Çermik Oyun Odalarında düzenlenen etkinliğe, eğitim gören 4-6 yaş grubu çocuklar, aileleri ve eğitmenler katıldı.

Kırtasiye seti hediye edildi

Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte öğrencilere başarılı bir sene geçirildiği için teşekkür edildi. Yaz boyunca bol bol dinlenmeleri, kitap okumaları ve hobileri ile ilgilenmeleri için temenni de bulunan eğitmenler, karne heyecanı yaşayan 578 öğrenciye çanta ve kırtasiye seti hediye etti. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serkan Demirkıran da, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Karnelerini ve hediyelerini veren Demirkıran, çocuklarla yakından ilgilendi ve çocukların iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.  (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?