TÜRKİYE VE DÜNYADAN

DBB muhtar buluşmaları gerçekleştirecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, 5 yıllık Stratejik Plan kapsamında 17 ilçenin muhtarlarıyla toplantılar düzenleyecek.

DBB muhtar buluşmaları gerçekleştirecek
04-06-2024 05:14
03-06-2024 21:52
Google News

Göreve başladıkları ilk günden beri kentteki sorunların çözümü için çalışmalar yürüten Eş Başkan Serra Bucak ve Doğan Hatun, 5 yıllık Stratejik Plan kapsamında  merkez ve kırsal ilçelerin muhtarlarıyla bir araya gelecek. Kültür ve Kongre Merkezi’nde başlayacak toplantıların ilki, 5 Haziran Çarşamba günü yapılacak.

Muhtar toplantıları 12 Haziran’a kadar devam edecek

5 Haziran sabah 09.30’da, Sur ve Kayapınar ilçelerinin muhtarlarıyla başlayacak toplantı, öğleden sonra Bağlar ve Yenişehir ilçelerinin muhtarlarıyla devam edecek. Ardından 6 Haziran’da Çermik ve Çüngüş, 10 Haziran’da Dicle, Hani ve Kocaköy (Sabah); Bismil (Öğleden sonra); 11 Haziran’da Ergani ve Eğil (Sabah) ile Çınar (Öğleden sonra); 12 Haziran’da Hazro ve Silvan (Sabah) ile Kulp ve Lice (Öğleden sonra) ilçelerinin muhtarlarıyla toplantılar yapılacak. Toplantılarda, Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün daire başkanları hazır bulanacak. Kentteki sorunların çözümü için başlayacak toplantılar, 25, 26, 27 ve 28 Haziran’da sivil toplum örgütleri ve oda temsilcileriyle devam edecek. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?