GÜNDEM

DEDAŞ’TA ÜST DÜZEY TEDBİR

Dicle Elektrik Şirketi, corona virüs salgınıyla etkin mücadele kapsamında müşterilerini ve çalışanlarını korumak amacıyla tedbirlerini arttırırken, personel ve müşterilerinin vücut ısılarını ölçmeye başladı.

DEDAŞ’TA ÜST DÜZEY TEDBİR
26-03-2020 15:42
Google News

 

İlk etapta müşterilerin de kullandığı ödeme ve hizmet noktaları dahil tüm işyerleri ve hizmet araçlarını dezenfekte eden, yemekhanelerini kapatan, toplantıları iptal eden enerji şirketi, yeni tedbirler kapsamında hizmet binalarına giren tüm personel ve müşterilerin vücut ısısını ölçmeye başladı. Dijital aletlerle yapılan ölçümler sırasında vücut ısısı normalin üzerinde çıkan personel derhal şirket doktoruna, müşteriler ise maske verilerek sağlık merkezine yönlendiriliyor. Ateş ölçümleri mesai süresince gün boyu aralıksız devam ediyor.

EKİPLER DEZENFEKTE TEDBİRLERİ ALIYOR

Batman’ın Gercüş İlçesinde sayacı yandığı için elektriksiz kalan 77 yaşındaki Hasan Kaya isimli vatandaş, ilçe işletme yöneticiliğini arayarak yardım istedi. Kaya’nın evine giden ekip, gerekli onarımların ardından evin enerjisini yeniledi. DEDAŞ ekipleri, arızasını giderdikleri aboneye, dezenfektan malzemesi de hediye etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete