YAŞAM

Demir ve Yıldız’ların mutlu günü

Batmanlı İş İnsanı  Vasfi  Demir'in  oğlu Murat  Demir, hayatını Çamlıca Mahallesi Muhtarı Selahaddin Yıldız’ın Kızı Nisa Yıldız ile  birleştirdi.

Demir ve Yıldız’ların mutlu günü
13-09-2024 14:30
13-09-2024 14:15
BATMAN
Google News

Güngör Palas’ta düzenlenen düğün töreninde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı.  Düğün törenine İş Dünyasından Niyazi Demir, Batman SGK Müdürü Alaattin Ökten, Batman Sebze Hali Başkanı Abit Teymur, Ticaret Baş Uzmanı Şehmus Kalkan, Hubatat ve Zahireciler Derneği Başkanı Halil Ay, Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Salih Kaplan, Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, İyi Parti Kurumsal Sorumlu İl Başkanı A. Vahap Demir, Habizbini Köyleri Muhtarı Akın Arı,  Batman basın mensupları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Düğünde damadın babası Vasfi Demir ve gelinin ailesi, davetlilerle yakından ilgilendi.

Genç çiftin nikahı, Belediye Evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyıldı. Gelin ve damadın nikah şahitliğini Niyazi Demir, Hüseyin Ekmen ve Akın Arı yaptı. Sonsöz Gazetesi olarak genç çifte sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam dileriz. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete