GÜNDEM

Deniz Harp Okulu'nda Sancak Devir Töreni Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Harp Okulu'nda gerçekleşen diploma alma ve sancak devir törenine katıldı. Erdoğan, Türkiye'nin denizaltı filosunu güçlendirecek yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Deniz Harp Okulu'nda Sancak Devir Töreni Gerçekleştirildi
31-08-2024 20:09
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Harp Okulu Komutanlığı'nda "Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni"ne katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin denizaltı filosunu güçlendirecek yeni projeler hakkında bilgi verdi. "Hızır Reis Denizaltımızı 2025, Murat Reis Denizaltımızı 2026 yılında hizmete almayı planlıyoruz. Kalan 3 denizaltımızı da 2029 yılına kadar tamamlayacağız. " dedi.

Erdoğan ayrıca Türkiye'nin doğu ve batıyla ilişkilerini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek "Avrupa Birliği'yle Şangay İşbirliği Teşkilatı arasında bir tercih yapmak mecburiyetinde değiliz. " ifadelerini kullandı.

"Masal" olarak adlandırılan mavi vatan haklarının sonuna kadar korunacağını vurgulayan Erdoğan, Kıbrıs Türk'ü kardeşlerin hukukunun çiğnenmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete