TÜRKİYE VE DÜNYADAN

DEPSAŞ enerji hentbol takımı yoluna namağlup devam ediyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, ligin iddialı takımlarından Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nü deplasmanda 40-34 mağlup etti.

DEPSAŞ enerji hentbol takımı yoluna namağlup devam ediyor
12-09-2024 15:49
12-09-2024 15:50
Google News

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde DEPSAŞ Enerji Hentbol takımı, Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’yle, Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Son saniyeye kadar temponun yüksek olduğu karşılaşmada sahadan 40-34’lük galibiyetle ayrılan DEPSAŞ Enerji, bu sonuçla bu yıl çıktığı ikinci Süper Lig mücadelesinde ilk galibiyetini aldı.

MAÇIN EN SKORERİ MİKAİL YILDIRIM

Müsabakaya büyük bir istekle başlayan her iki tarafın da gol bulduğu ilk yarı, 17-19’luk skorla DEPSAŞ Enerji’nin üstünlüğüyle noktalandı. İkinci yarıda temposunu artıran DEPSAŞ Enerji, rakibinin top kayıplarını fırsata çevirerek sahadan 40-34’lük skorla galip ayrıldı. DEPSAŞ Enerji hentbol takımında attığı 9 golle maçın en skorer ismi Mikail Yıldırım olurken onu, 8’er golle Tolga Özbahar ve Samet Kanberoğlu izledi. Ev sahibi takımda ise Ramazan Döne ve Onur Ersin 8’er gol kaydetti.

YOLUNA YENİLGİ ALMADAN DEVAM ETTİ

Sezonun ilk maçında Nilüfer Belediyespor ile berabere kalan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, Beykoz Belediyesi Spor Kulübü galibiyetiyle sezonun ikinci haftasında yoluna yenilgi almadan devam etti. Puanını 4’e çıkararak 5. sıradaki yerini alan kulüp, ligin 3. hafta maçında Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile mücadele edecek. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Eylül 2024 e-gazete