SPOR

“DESTEK BULAMAZSAK LİG’DEN ÇEKİLECEĞİZ”

1. Lig’e yükselen Batman Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Batman’da gerekli desteği bulamadığı için lig’e katılamama kaygı yaşıyor.

“DESTEK BULAMAZSAK LİG’DEN ÇEKİLECEĞİZ”
23-09-2019 18:06
Google News

 

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, 1’ lig’i 11 takım yerine 12 takımla sürdürme kararı aldı. Bu karar üzerine, 2018–2019 yılı sezonunda 2. Lig’deki başarısı nedeniyle Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1. Lig’e yükseldi. 1. Lig’de Kıbrıs dahil, Türkiye’nin farklı illerinden 12 takımla mücadele edecek olan Batman Temsilcisi, sponsor desteği bulamamaktan yakınıyor. Lig, deplasman ve sporcu masrafları için toplam 300 Bin TL gibi cüzi bir desteğe ihtiyaç duyan takım, sponsor bulamaması halinde lige katılamayacak. 
SOSYAL MEDYADA SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORLAR
Sosyal medya ortamında kamuoyuna sitem dolu mesajlar veren takım temsilcileri “Takımımız, 2019–2020 sezonunda Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde yer alan ve toplam 12 takımın katılımıyla Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Gaziantep dışında bölgenin tek takımıdır. Türkiye arenasında ve yavru vatan KKTC’de Batman’ı temsil edecektir. Umarız bu çağrımızı birileri duyar, daha geç olmadan hep beraber bu engelleri aşarız. Şayet destek bulunmazsa liglere katılma şansımız olmayacak” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete