SİYASET

Deva Partisi’nde görev bölümü…

2. Olağan Kongresi gerçekleştiren Deva Partisi, görev bölümü yaptı.

Deva Partisi’nde görev bölümü…
04-09-2024 14:45
04-09-2024 13:53
BATMAN
Google News

İl Başkanı Şehmus Yılmaz “Bu bir bayrak yarışı… Partimiz, 2021'den bu yana ekonomi, sağlık, eğitim, çevre, tarım ve enerjiye kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan 23 eylem planıyla ülkemizi yönetmeye hazırdır. Genel Başkanımız Ali Babacan, Genel Merkez ve teşkilatlarımıza güvenin” dedi.

İl Başkanı Şehmus Yılmaz başkanlığındaki Deva Partisinde İl Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığına Cihad Bozkurt, Teşkilat Başkanlığına M. Emin Altun, İl Sekreterliğine Bayram Turan ve Seçim İşlerine Başkanlığına Bilal Güneş seçildi.

KADIN TEŞKİLATINA HAZAL AKINBAY…

Kongrede, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikalarına Mustafa Orun, Kadın Politikalarına Başkanlığına Hazal Akınbay, Sivil Toplum İlişkileri Başkanlığına M. Sait Avşar, Halkla İlişkiler Başkanlığına Yaşar Yiğiz, Kurumsal ve İletişim Tanıtım Başkanlığına Hamze Aydın, Gençlik Politikaları Başkanlığına Yusuf Ok, İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığına Burak Akın, Eğitim Politikalar Başkanlığına Saadettin Vergili seçildi.

TÜM TEŞKİLAT BELLİ OLDU

Kongrede, Sağlık Politikaları Başkanlığına Mesut Kaya, Sosyal Politikalar Başkanlığına Muazzez Çınar, Kültür ve Sanat Politikalarına Başkanlığına Doğan İzgi, Tarım ve Enerji Ulaştırma Başkanlığına Nurullah Demir, Ekonomi ve Finans Başkanlığına Ali Aktan, Sanayi Girişimcilik ve dijital Dönüşüm Başkanlığına Mustafa Taş, Cevre Politikaları Başkanlığına Esma Baktaş, İdari ve Mali İşler Başkanlığına Kamuran Ekmen, Dış İlişkiler Başkanlığına Ahmet Şarlat, İl Başkan Danışmanlığına Kadir Nas, Ece Çelik Furkan ve Yıldırım Nedim Uyur görevlendirildi. (Deva Partisi Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete