SİYASET

DİŞİKIRIK’TAN SİYASETÇİLERE ÖNEMLİ DAVET

Uzun yıllardır Batman'da özel öğretim alanında yatırımlar yapan ve hizmet veren kurumların işletmeciliğini yapan AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Cuma Dişikırık, Genel Merkezde yapılan mülakat sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

DİŞİKIRIK’TAN SİYASETÇİLERE ÖNEMLİ DAVET
18-03-2015 22:13
Google News

Çözüm sürecine ve kentin sorunlarına değinen Dişikırık, seçimlerden çıkacak sonucun ülkeye ve Batman’a yatırım ve barış getirmesi dileklerinde bulundu. Dişikırık “Seçim sürecine girerken tüm siyasi partilerin aday adayları, adaylar ve siyasi parti taraftarları, seçim atmosferine kapılıp halkın huzurunu bozacak, rencide edecek, siyasete ve siyasetçilere karşı güveni sarsacak davranış ve söylemlerden uzak durmalıdır. Çözüm sürecinin arzuladığımız noktalara gelmesi bizler için çok önemlidir, yeni anayasa hepimizin arzusudur, işsizlik ve istihdam en önemli sorunlarımızdandır” dedi.

Açıklamasında birlikte yaşamanın önemine değinen Aday Adayı Dişikırık “hepsinden önemli olan, biz bu gemide hep birlikte yaşamaktayız. Hiç kimseyi ve kesimi kıracak, rencide edecek hakka ve lükse sahip değiliz. Bunun için bizlere düşen en önemli görev siyasetle ilgilenen siyasetçiler olarak bizim dışımızdaki insanların huzurunu bozacak her türlü söz ve davranıştan uzak durmaktır” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete