YAŞAM

Düğün yolculuğuna kan bulaştı: 4 ölü

Kızlarının düğününe gitmek için özel araçları ile Nusaybin’e doğru yola çıkan Batmanlı aile, Kozluk yolunda kaza geçirdi. Feci kazada gelinin annesi, babası, kız kardeşi ve halası öldü.

20-08-2024 16:30
20-08-2024 20:26
BATMAN
Google News

GELİNİN AİLESİ, DÜĞÜNE GİDERKEN KAZA YAPTI

Batman’ın Kozluk İlçesi’nde ikamet eden İba ailesi, kızlarının Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde yapılacak olan düğününe katılmak üzere özel pikapla yola çıktı. İçinde gelin Fatma İba’nın da bulunduğu araç, Kozluk Samanyolu Köyü yakınlarında kaza yaptı.

YOL ÇALIŞMASI NEDENİYLE TRAFİK TEK ŞERİDE DÜŞÜRÜLMÜŞ

Kaza, Batman-Kozluk Samanyolu köyü yakınlarında yol çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı mevkide meydana geldi. Gelinin babası 45 yaşındaki Medeni İba yönetimindeki 06 FC 240 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen Mehmet Ş.A. yönetimindeki 56 KA 126 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı.

YOL, KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada gelinin babası 45 yaşındaki Medeni İba, annesi 42 yaşındaki Remziye İba ve gelinin kız kardeşi 18 yaşındaki Neslihan İba ile gelinin halası Mensure Güler olay yerinde yaşamını yitirdi.

GELİN AĞIR YARALI…

Gelin Fatma İba ise ağır yaralı olarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan tır sürücüsü M.Ş.A. da hastanede yapılan tedavinin adından gözaltına alındı.

JANDARMA KOMUTANI OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, olay yerinde incelemelerde bulundu. Kazada yaşamını yitirenlerin Batman’ın Kozluk İlçesi’nden Mardin'de bu gün saat 19.00’da yapılacak olan düğüne gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12 Eylül 2024 e-gazete