EĞİTİM

EBAP çalıştayı sona erdi

Batman’da Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde düzenlenen ve iki gün sürecek olan Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi (EBAP) Çalıştayının açılış programı yapıldı.

EBAP çalıştayı sona erdi
26-09-2024 01:15
25-09-2024 22:53
Google News

Toplantıya Vali Ekrem Canalp, Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, Jandarma Komutanı J.Kıdemli Albay Cafer Öz, ilçe milli eğitim müdürleri ile okul müdürleri katıldı.  Necat Nasıroğlu Külliyesinde yapılan toplantıda Milli Eğitim Müdürlüğü uzmanları, proje kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin sunum yaptı.

EĞİTİM, KENDİNİ GÜNCELLEMEK ZORUNDA

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın açılış konuşmasının ardından, okul idarecilerine seslenen Vali Canalp “Hiçbir insan ve kurum kendini bu değişimin ivmesinden kurtaramaz. Eğitim de kendini sürekli değiştirmek ve geliştirmek mecburiyetindedir. Eğitimin ana unsuru olan öğretmenlerimiz de yöneticilerimiz de kendilerini değişime adapte etmek zorundadır.  Başarı, bir kişi veya bir kurumun önceki durumunun karşılaştırmasıyla ölçülür. Okullarımızı ölçüyoruz.  Bu okulun bir önceki dönemine baktığınız zaman, bu okulun nereden nereye geldiğini EBAP projesi ile görüyorsunuz. Daha önceki puanı bu iken bu okulumuz bir önceki döneme göre %20 artış sağladı. Bu okul sürekli yükseliyor, bu gerçekten heyecan verici. EBAP projesi benim projem değildir. Ben bu projeyi Edirne'den getirdim sizlere sundum. Sizler de zamanın ve Batman'ın ihtiyaçlarına göre kriterleri yeniden belirlediniz” dedi. Program, Batman’da EBAP projesinin uygulamasında başarı gösteren okul müdürlerine başarı belgesinin verilmesiyle sona erdi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27 Eylül 2024 e-gazete