TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Eğitimini tamamlayan 428 polis adayı mezun oldu

Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 428 polis adayı için mezuniyet töreni düzenlendi.

Eğitimini tamamlayan 428 polis adayı mezun oldu
23-08-2024 03:50
22-08-2024 22:51
Google News

POMEM spor salonunda gerçekleştirilen 30. Dönem Mezuniyet Töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Törende, dönem birincisi tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı, dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve hediye takdim edildi.
Vali Vekili Yusuf İzci, törende yaptığı konuşmada, bugünden itibaren, Anadolu’nun dört bir köşesinde milletin huzur ve güveni için gece gündüz demeden mücadele edeceklerini söyledi.
Başlamak üzere oldukları kutsal mesleğin, kendilerine kolaylık ya da zenginlik bahşetmeyeceğini belirten İzci, şunları kaydetti:
"Yorulacaksınız, üşüyeceksiniz, uykusuz kalacaksınız. Hatta kendi çocuklarınızın büyüdüğünü bile fark edemeyeceksiniz. Ancak bu meslek sizlere, onurlu bir gelecek ve şerefli bir hazine verecektir. Bu vesileyle, sizleri yetiştiren bugünlere getiren değerli anne ve babalarınıza, ailelerinize şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca sizlere verdikleri eğitim ve disiplinle bugüne hazırlayan, karşımıza çakı gibi kahramanlar olarak çıkaran, değerli emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu sevinçli günlerinde polislik mesleğine ilk adımını atan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam ve kendilerine başarılı bir meslek hayatı diliyorum" dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete