GÜNDEM

EĞLENCENİN ADRESİ: PLAYHOUSE

Gültepe Mahallesi Beşikçi Caddesi çocuk yuvası karşısında ve bin metrekare alan üzerine kurulan Playhouse, ailelerin ve çocukların yeni eğlence merkezi oldu.

EĞLENCENİN ADRESİ: PLAYHOUSE
12-08-2018 19:47
Google News

Önümüzdeki günlere görkemli bir açılış için kolları sıvan Playhouse, müşterilerini şimdiden ağırlamaya başladı. 

“AMAÇ ÇOCUKLARI DİJİTAL ORTAMDAN UZAKLAŞTIRMAK”

Playhouse’de bir taraftan çocuklar eğlenceli dakikalar geçirirken, ailelerde cafe bölümünde vakit geçirebiliyor. Çocuklar için her şeyi düşündüklerini söyleyen İşletme Sahibi Muzaffer Turan, “ Playhouse’de top havuzu, çarpışan araçlar, oyun makineleri, kinetik kum ile lego odası, karaoke, 9D sinema, kum havuzu, mesleki oyun atölyeleri, tırmanma duvarı ve daha birçok oyun bölümümüz bulunmaktadır. Oyunlarımız daha çok çocuk gelişimini etkileyecek şekilde tasarlandı. Amacımız çocuklarımızı dijital ortamdan uzaklaştırmak. Çocuklar burada hem spor yapıyorlar hem de becerilerini geliştiriyorlar. Ayrıca cafe bölümümüzde çocuklar eğlenirken ailelerde kitap okuma bölümümüzden istediği kitabı alıp okuyabilir dileyen ailemizde soğuk sıcak içecekler ve tatlı çeşitlerimizden sipariş vererek günün yorgunluğunu atabilir” dedi.

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZA ÜCRETSİZ”

Belirli aylarda özel çocuklara ücretsiz hizmet vereceklerini söyleyen Turan, “ engelli, kimsesiz ve Lösev çocuklarımıza belirli aylarda ücretsiz hizmet vereceğiz. Ayrıca birçok sosyal sorumluluk projesinin içerisinde de olacağız” dedi.  (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Haziran 2024 e-gazete