GÜNDEM

“Ekmek zammı geri alınmalıdır”

Batman’da ekmek fiyatı zamanını fazla bulan Mil-Tarımorman Sen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıkılmaz, ekmek zammının geri alınmasını istedi.

“Ekmek zammı geri alınmalıdır”
25-08-2023 15:07
25-08-2023 15:08
BATMAN
Google News

Ekmek zammının durdurulması noktasında gayret ve çabalarımızı beklediklerini belirten Yıkılmaz "Batman'da son dönemde ekmeğe yapılan zam oldukça fazladır.  Bu fiyat asla kabul edilemez. Ekmek tüketiminin oldukça fazla olduğu böyle bir şehirde, yüzde 40 lara varan zamla halkın karşısına çıkmak insafa ve vicdana yakışmaz.  Batman 'da  ekmeğe yapılan zammı gereksiz ve oranını fazla buluyor zammın en kısa sürede geri alınmasını arz ve talep ediyoruz.  Bu zam oldukça yüksektir. İnsanların sadece kendi menfaatlerini ve kendi kazançlarını düşünmeleri yersizdir. Halkın istek ve talepleri çok daha önemeli bir tercihtir. Zorunlu bir gıda maddesi olan ekmeğe yapılan zam gerçekten de yersizdir. Halkın ekmeğiyle oynamak doğru değildir. Tüketici Derneği Başkanlarına, Esnaf Dernekleri Yöneticilerine ve Tüketiciyi Koruma yöneticilerine seslenmek isteriz. Ekmek zammının durdurulması noktasında gayret ve çabalarınızı bekliyoruz" dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Batmanlı
Batmanlı 1 yıl önce
Bir vatandas ve çiftçi olarak buğday in kilosu 6-7 lira iken 250 gramlık ekmeğin 11 lira olmadı hiç bir vicdana sığmaz. Bu kadar insafsız vicdansızlik olmaz. Biraz insan olsunlar. Ben yaptım oldu bittiye döndü her zam. Devlet yok mu yetkili kurullar kişiler yok mu bu memlekette??
Çok yazık
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Eylül 2024 e-gazete