SİYASET

Ekmen’den Petrolspor'a destek ziyareti

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Petrolspor yönetimi ve futbolcularla bir araya geldi.

Ekmen’den Petrolspor'a destek ziyareti
06-08-2024 15:15
06-08-2024 14:58
BATMAN
Google News

Ziyarette Milletvekili Ekmen’e, DEVA Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz ve Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş eşlik etti.  Ekmen, Hakan Toy başkanlığındaki yeni yönetime yeni sezonda başarılar diledi. Petrolspor'un bütün Batmanlıların takımı olduğuna dikkat çeken Ekmen, TPAO'un takımdan el çekmesinin yanlış bir adım olduğunu kaydetti.

FERNAS AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bütün Batmanlıların şehrin en önemli ortak paydası olan kulübe el birliğiyle sahip çıkması gerektiğini belirten Ekmen “Petrolspor altyapısından nice futbolcular yetişmiş, Batmanın petrolü ile özdeşleşmiş bir takımdır. Batman’dan çıkan petrol gelirlerinden özel idare, Batman Belediyesi ve Petrolspor gibi kurumların desteklenmesi gerekirken TPAO buralardan desteğini çekti maalesef. Zor zamanlarda kulübe destek çıkıp, şampiyonluğunu sağlayan FERNAS ailesinin takıma destek çıkması ve sahiplenmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. FERNAS ailesine teşekkür ediyorum. Takımın her kademesinde emek sarf eden herkese teşekkür ederim. Ancak unutmamalı ki bu takım şehrimizin takımıdır. Fernas’ın ana sponsorluğu yanında belediyemiz, valiliğimiz, sivil toplumumuz, esnafımız işçimiz memurumuz elbirliğiyle sembolik rakamlarla da olsa bu takma sahip çıkmalıdır” dedi. (Deva Partisi Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete