GÜNDEM

Emeklilere sosyal konutlar için çağrı; “Derneğimize üye olarak bize güç katın”

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Maliye Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçilmesi planlanılan sosyal konut projesinde Batman’ın da yer alması için girişimlere başladıklarını duyurdu.

Emeklilere sosyal konutlar için çağrı; “Derneğimize üye olarak bize güç katın”
04-10-2024 12:03
04-10-2024 12:05
BATMAN
Google News

GÖZLER BATMAN’A ÇEVRİLDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dar gelirli vatandaşlar için yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini açıkladı. Bakan Şimşek’in dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projesi açıklamasının ardından gözler Batman’a çevrildi. Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman’ın da proje kapsamına alınması için bakanlık nezdinde girişimlere başladı.

BAKANLIK NEZDİNDE GİRİŞİMLERE BAŞLADIK

Başkan Ekmen “Batman’ın bu projeden faydalanması için tüm gayretimizi göstereceğiz. Şehrimizde birçok aile, artan kira fiyatları ve konut bulma zorluğu nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor. Bu nedenle sosyal konut projeleri, dar gelirli vatandaşlarımız için son derece önemli. Biz de Türkiye Emekliler Derneği olarak, bu konudaki desteklerimizi artırmak için bakanlık nezdinde gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte, Batman’da yaşayan dar gelirli ailelerimizin konut edinme hayalleri gerçeğe dönüşecektir. Bakanlıkların bu tür projelere hız vermesi, sadece konut ihtiyacını karşılamakla kalmayacak, aynı zamanda sosyal bir yardımlaşma ve dayanışma ortamı da yaratacaktır. Derneğimize üye olarak konut projesi için bize güç katabilirsiniz” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Ekim 2024 e-gazete