GÜNDEM

Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarına Yeni Araçlar Tahsis Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanında düzenlenen törende, Emniyet ve Jandarma teşkilatlarına yeni araçların hizmete alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarına Yeni Araçlar Tahsis Edildi
20-09-2024 20:10
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanında düzenlenen törende Emniyet ve Jandarma teşkilatlarına yeni araçların hizmete alımıyla ilgili konuşma yaptı.

Erdoğan, "Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı envanterinde bulunan ekonomik ömrünü tamamlayan taşıtlarımızı artık yeniliyoruz" dedi.

Ayrıca terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar hakkında da bilgi veren Erdoğan, "Terör örgütlerine sınırlarımız içinde ve dışında nefes alacakları hiçbir alan bırakmadık. 2024 yılı içerisinde PKK'sından FETÖ'süne, DHKP/C'sinden DEAŞ'ına, eli kanlı canilere karşı 35 bin 500 operasyon düzenlendi" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, savunma sanayi yatırımlarının önemine de vurgu yaparak, "Lübnan'a karşı düzenlenen siber terör saldırılarıyla bunun ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gördük. Türkiye'nin huzurundan en ufak bir taviz veremeyiz" şeklinde konuştu.

Son olarak, vadedilmiş topraklar hakkında konuşan Erdoğan, "Vadedilmiş topraklar hayali kuranlar, eski sömürü çarklarını çevirmek isteyenler bizden rahatsız oluyorlar. Silah lobileri, kaos lobileri, mazlumların gözyaşından beslenen kan tüccarları, bizden, büyüyen ve güçlenen Türkiye'den rahatsız oluyorlar" dedi. Ayrıca, polis ve jandarma teşkilatlarını bir arada tutacaklarını da belirtti.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21 Eylül 2024 e-gazete