SPOR

Engelliler arasında dayanışma ziyareti…

Batman Aktif Engelliler Derneği Başkanı Burhan Tunç ve Yönetimi, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Engelliler Basketbol 1. Liginde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Basketbolcularını ve Teknik Heyeti ziyaret etti.

Engelliler arasında dayanışma ziyareti…
08-10-2022 14:10
08-10-2022 14:12
Google News

“TRİBÜNLERDE SİZİ DESTEKLEYECEĞİZ”

Batman Aktif Engelliler Derneği Başkanı Burhan Tunç, Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya ve sporcularla görüşürken “Batman’da yıllardan beri Batman’ı en iyi temsil eden kulübümüze başarılar diliyoruz. Sahada Batman için ter dökeceksiniz. Bizler de daima sizinle olacağız. Tribünlerde sizleri destekleyeceğiz. Sizlerden başarı bekliyoruz” dedi.

MORAL ZİYARETİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüp Başkanı Kaya, moral ziyareti için gelen heyete teşekkür ederek “Kulüp binamıza gelerek bize moral desteği veren Aktif Engelliler Dernek Başkanı Burhan Tunç'a teşekkür ediyorum. Pazar günü kendi oynayacağımız İstanbul 1453 maçı öncesi bu ziyaret bizleri memnun etti. Bu hafta oynayacağımız maçı almak ligde potayı en yüksek seviyede tutmak ve Batman’ı temsil etmek için sporcular ve teknik heyet ile birlikte başarılı bir sezon geçirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete