GÜNDEM

ENGELLİLER ŞİKAYETLERİNİ PTT MÜDÜRÜNE BİLDİRDİ

Banka ve PTT binalarını rahat kullanamamaktan yakınan Batman Engelli Hakları Derneği, şikâyetini PTT Müdürü Nihat Atılgan’a iletti.

ENGELLİLER ŞİKAYETLERİNİ PTT MÜDÜRÜNE BİLDİRDİ
11-08-2016 20:07
Google News

PTT binası önünde bir araya gelen engelli vatandaşlar, PTT Müdürü Nihat Atılgan’ı makamında ziyaret etti. Engelli Hakları Derneği Başkanı Mustafa Yeşil ve derneğe üye engeli vatandaşlar, engellilik maaşını çekerken PTT’de çektikleri sorunları, PTT Müdürü Nihat Atılgan’a aktardı. PTT’ye tekerlekli sendeliye ile giremediklerini ifade eden engelliler, PTT’de engelli gişesinin olduğu ancak gişeye bakan memurun olmadığını dile getirdi. Engellilerin toplumda yer bulamadığını söyleyen Batman Engelli Hakları Derneği Mustafa Yeşil “Bizler her 3 ayda bir verilen maaşlarımızı çekmek için evden çıkıp PTT şubelerine gidiyoruz. Ama birçok sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Bizler engelli olduğumuz için saatlerce ayakta duramıyoruz ya da saatlerce kuyrukta bekleyemiyoruz. O günler için engelliler için ek bir gişe açılmasını talep ediyoruz. Müdür Nihat Bey bizlere bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz” dedi.

“MAAŞ GÜNLERİNDE ÖZEL BİR GİŞE AÇACAĞIZ”

PTT’de engellilere öncelik tanıdıklarını söyleyen Kurum Müdürü Nihat Atılgan “Gişe çalışanlarımızın bazıları gerekli gereçlerle izinli oldukları için bir yoğunluk yaşıyoruz. Ama engelli kardeşlerimiz bizim için her zaman önceliklidir. Bugün önerilerini bize bildiren Batman Engelli Hakları Derneği’nin önerileri bizim için önemlidir. Biz maaş günlerinde kendileri için özel bir gişe açabilir veya değişik çalışmalarla onların mağdur olmamaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete