GÜNDEM

Engelsiz Üniversite etkinlikleri 8. haftasında

Engelsiz Yaşam Bakım Merkezi’nde kalan engelsiz bireylere yönelik yürütülen eğitim faaliyetleri kapsamında Doç. Dr. Nuri Muhammet Çelik ve gönüllü öğrencileri tarafından hareket eğitimi verildi.

Engelsiz Üniversite etkinlikleri 8. haftasında
17-10-2024 00:00
16-10-2024 16:13
BATMAN
Google News

KATILIMCILARA HAREKET EĞİTİMİ VERİLDİ

Batman Valiliği, Üniversite ile Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında imzalanan Engelli Bireylere Yönelik Sanatsal, Sportif  ve Eğitsel Faaliyetlerin  Yürütülmesine İlişkin İş Birliği Protokolü: Engelsiz Üniversite kapsamında Batman’da bulunan engelsiz yaşam merkezlerindeki farklı yaş grubundaki engelsiz bireylere eğitimler devam ediyor. Engelsiz bireylerin hem toplumla bütünleşmesi hem bilişsel, duyusal, davranışsal, iletişimsel ile ince ve kaba motor becerilerin geliştirilmesine katkı sağlanması amacıyla imzalanan projenin 8. haftasında toplam 4 etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Üniversite Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nuri Muhammet Çelik ve gönüllü öğrencileri tarafından Hareket Eğitimi etkinliği yapıldı. Merkez kampüste bulunan futbol sahasında gerçekleştirilen etkinlikte, farklı yaş aralıklarına sahip engelsiz bireyler ısınma hareketleri yaptı.

ENGELLİLER HAFTASINDA KONSER VERİLECEK

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Koray Çal tarafından yürütülen olan piyano dersleri de kaldığı yerden devam etti. Etkinlikte engelsiz bireylere, nota bilgisi verildi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için hedefledikleri konser için çalışmalar yapıldığı bildirildi. (Üniversite Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?