GÜNDEM

ERBAKAN VAKFI GENEL BAŞKANI BATMAN’DAYDI

Batman’da Erbakan Vakfı tarafından “Ümmetin Kardeşliği” konulu konferans düzenlendi.

ERBAKAN VAKFI GENEL BAŞKANI BATMAN’DAYDI
01-05-2016 23:26
Google News

Kültür Turizm Müdürlüğünde düzenlenen konferansa Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatları ile vatandaşlar katıldı.

“YAŞANANLAR, HİÇ KİMSENİN MENFAATİNE DEĞİL”

Bölgede ve Ortadoğu’da yaşanan olaylara dikkat çeken Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan “1984 yılından günümüze bölgede yaşanan sıkıntılar, merhum Erbakan Hocamızın da dediği gibi tamamıyla ırkçı emperyalizm, dünya siyoniziminin dış güçlerin komplosudur. Bu topraklarda yaşayan hiçbir kimsenin menfaatine olmayan olaylardır” dedi.

İslam aleminin parçalanmaya çalışıldığını belirten Erbakan “Bizleri ise İslam alemi ve Ortadoğu’daki hakları ise bırakınız kendi sınırlarımız içerisinde asap etmeyi büyük Ortadoğu projeleriyle büyük İsrail projeleriyle Osmanlıdan kalan mirası parçaladıkları Sans Piko anlayışla daha a küçük Devletçiklere ayırarak bir birimizden koparmaya parçalamaya çalışmaktadırlar. Güneydoğu’da özellikle 84 yılından beri yaşanan olaylar ve Ortadoğu’da bugün uygulanmaya çalışılanlar, bu anlayışın devamıdır” dedi. Konferans, okunan duaların ardından sona erdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27 Haziran e-gazete