YAŞAM

Ernas Tekstile kadın ustalar yön veriyor

Ernas Group Firması, kadın istihdamını destekleyerek bir ilke imza attı.

Ernas Tekstile kadın ustalar yön veriyor
19-09-2024 15:15
19-09-2024 15:06
BATMAN
Google News

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Nasıroğlu, üretim fabrikasında kadın ustalara öncelik verilmesine yönelik karar aldı. Hızla büyüyen firma, bu hamlesiyle iş dünyasında kadınların daha fazla yer almasını teşvik ediyor. Ernas Group'un Üretim Müdürü Azat Güven, gazetemize verdiği demeçte kadınların artık iş dünyasının her alanında bulunduğunu ve bu sebeple önceliklerinin kadın ustalar olduğunu belirtti.

KADIN USTALARIN BAŞARISI TAKDİR TOPLADI

Azat Güven, kadın ustalar Emine ve Bahar Hanım’ın çalışma azminin ve personelle kurdukları etkili iletişimin, şirket içinde büyük bir takdirle karşılandığını dile getirdi. Firma bünyesinde 170 kişiye istihdam sağlandığını vurgulayan Güven, kadın çalışanların şirkete kattığı değerden memnuniyetini ifade etti.

BAŞARI BİZE ZORLUKLARI UNUTTURUYOR

20 yıldır tekstil sektöründe çalıştığını ve son iki yıldır Ernas Group’ta bant şefi olarak görev yaptığını belirten Emine Usta, mesleğinin zor yanları olduğunu ancak gün sonunda elde edilen başarının tüm yorgunluğu unutturduğunu belirtti.

TEKSTİLDE DE KADIN GÜCÜNÜ GÖSTERDİK

Bahar Usta ise kadınların tekstil sektöründe de başarılı olabileceğini kanıtladıklarını ifade ederken, kendilerine bu fırsatı sunan Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Nasıroğlu ve Üretim Müdürü Azat Güven’e teşekkür etti. Bahar Usta, kadınların yalnızca farklı sektörlerde değil, tekstilde de ustalık yapabilecek güçte olduklarını vurguladı. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Eylül 2024 e-gazete