TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Eş Başkan Bucak Anneler Günü etkinliğine katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, annelerin emeği ve duruşunun kelimelere sığmadığını belirterek, kadınların “Anneler Günü”nü kutladı.

Eş Başkan Bucak Anneler Günü etkinliğine katıldı
14-05-2024 13:23
Google News

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Yenişehir Belediyesi’nin Üçkuyu TOKİ’de yer alan Nev Bahçe’de düzenlediği “Anneler Günü” etkinliğine katıldı. Etkinlikte kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Bucak, Yenişehir Belediyesi Eş Başkanları Safiye Akdağ ve Mehmet Ergün’e düzenledikleri program için teşekkür etti.

‘Annelerin emeği kelimelere sığmaz’

Annelerin emeğine dikkat çeken Bucak, şöyle konuştu: “Bu coğrafyanın annelerinin emeği ve duruşu, bütün genç nesillere aktardığı, bize öğrettikleri kelimelere ve tek bir güne sığmaz. Onların emeğinin, yarattıkları değerin, yarattıkları kültürün bize bıraktıkları mirasın ve dayanışmanın önünde saygıyla sevgiyle eğiliyorum. Her zaman onlarla birlikte olmak, onların söylediklerine, onların öğütlerine kulak vermek ve bunu bizden sonrakilere de aktarmak toplumumuzu, bölgemizi güçlü kılacaktır. İyi ki varlar. Annelerimizin açtığı yolda yürümeye devam ediyoruz.” Programın ardından Eş Başkan Bucak, kadınlara şal dağıttı. Program, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Haziran 2024 e-gazete