TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Eş Başkan Bucak, Gökçe Bilgin söyleşisine katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, 05:45 İstanbul romanının yazarı Gökçe Bilgin’in söyleşisine katıldı, Sanatçı Bestami Eği’nin Antroposen adlı sergiyi gezdi.

Eş Başkan Bucak, Gökçe Bilgin söyleşisine katıldı
13-10-2024 14:41
13-10-2024 14:42
Google News

Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfının (DİTAV) Amida Akademi Söyleşileri kapsamında Diyarbakır’a gelen Yazar Gökçe Bilgin, son romanı 05:45 İstanbul ile ilgili okurlarıyla buluştu. DİTAV Diyarbakır Kültür Sanat Evi’ndeki söyleşinin moderatörlüğünü Yazar Eylem Ata Güleç yaptı.

Aralarında okurların ve Diyarbakır’da yaşayan yazarların da bulunduğu söyleşiye, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak ve Genel Sekreter Yardımcısı Zerin Türk  katıldı.  Söyleşiyi takdim eden ev sahibi Yazar Şeyhmus Diken, Murathan Mungan’ın Kadından Kentler kitabını hatırlatarak, iki kadının bugünkü programına Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak’a ulaşım sponsoru olduğu için teşekkür etti. Diken, ikinci kitabı için kendilerini kırmayarak Diyarbakır’a gelen Bilgin’e ve Eylem Ata Güleç’e teşekkür etti. (Belediye Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?