TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Eş Başkan Hatun: Su ve yol sorunlarını çözeceğiz

Sur ilçesinin kırsal mahallerini ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, ilçe belediyeleriyle ortak çalışma yürüterek içme suyu ve yol sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Eş Başkan Hatun: Su ve yol sorunlarını çözeceğiz
21-05-2024 09:54
Google News

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Kulp ve Çermik ilçelerinin ardından kırsal mahallelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Eş Başkan Doğan Hatun, Sur ilçesine bağlı Tanoğlu, Kozan, Sati, Gölpınar ve Hacı Osman mahallelerinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Yurttaşlardan yoğun ilgi gören Eş Başkan Hatun, beraberindeki ilçe eş başkanları ve belediye yetkilileri ile birlikte kırsal mahallelerde yaşayan yurttaşları tek tek dinledi.

Sorunlar yerinde tespit edildi

Yurttaşlar mahallerinin yol, su, kanalizasyon gibi altyapı sorunlarının bulunduğunu, çözüme kavuşması için çalışma yapılmasını talep etti. Eş Başkan Hatun hem talepleri dinledi hem de sorunları tek tek yerinde tespit etti. Eş Başkan Hatun, çalışmaların ivedilikle başlatılması için Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birim amirlerine talimat verdi.

Eş Başkan Hatun: Su ve yol sorunlarını çözeceğiz

Yurttaşların öneri ve taleplerinin haklı olduğunu ifade eden Eş Başkan Hatun, kırsal mahallelerde önceliklerinin su ve yol olduğunu, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeleri ile ortak çalışma yürüterek kırsal mahallelerdeki içme suyu ve yol sorunlarının tümünü çözeceklerini söyledi. Kırsal mahalle ziyaretinde Eş Başkan Hatun’a, Sur Belediyesi Eş Başkanları Fatma Gulan Önkol ve Adnan Örhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aziz Özdoğan, DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Velat Özer, Yol Yapım-Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Süleyman Nazif Akgönül, Büyükşehir Belediyesi Meclis Sözcüsü Gülay Kılıç ve Sur Belediyesi Meclis üyeleri eşlik etti. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
22 Haizran 2024 e-gazete