GÜNDEM

Eş Başkan, şoförleri dinledi; “Halka borcumuz var”

Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, belediye otobüs şoförleriyle gerçekleştirdiği toplantıda yönetim olarak kendilerinden beklentilerini aktarırken, şoförlerin de çalışmaları konusundaki beklentilerini dinledi.

Eş Başkan, şoförleri dinledi; “Halka borcumuz var”
21-05-2024 15:32
21-05-2024 15:33
BATMAN
Google News

Belediye yönetimi olarak cadde cadde, sokak sokak dolaşarak her yurttaşa ulaşarak samimiyetlerini, iyi niyetlerini ve aitlik hissiyatını bire bir kendilerine aktarmalarının mümkün olmadığını belirten Sönük “Her yurttaşa birebir ulaşmamız mümkün değil ama siz çalışma arkadaşlarımız bizim temsilcimiz olarak her yurttaşa ulaşabiliyorsunuz. Her yurttaş her vakitte gecenin bir saati sizin şahsınızda bize güvenerek belediye otobüslerine gönül rahatlığıyla binebilmeli. Her yurttaşımız otobüslerimize bindiğinde bizim varlığımızı, bizim samimiyetimizi hissedebilmelidir. bunu yurttaşlarımıza siz hissettirebilirsiniz. Çalışma şartlarınız yorucu biliyoruz, farklı taleplerle gelen yurttaşların sorunlarını da az çok biliyoruz bu konuda anlayışlı olalım çünkü bu halkımıza borcumuz var. Biz kendimizi halkımıza borçlu olarak görüyoruz ve halkımızın sorunlarına eğilerek borcumuzu ödemek istiyoruz. Din, dil, ırk ayırımı yapmadan herkese eşit bir mesafede hizmet etmeye çalışacağız. Biz kendimizi kimseden üstün görmek için gelmedik halkımıza hizmet etmeye geldik. Yönetimimizin anlayış ve hoşgörüsünü halkımıza hissettireceğiz. Halkla bire bir muhatap olan otobüs şoförleri arkadaşlarının omuzlarındaki ağır yükün farkındayız ve bu yükü hafifletmek için ne gerekirse yapacağız” dedi. (Belediye Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Halkın Adami
Halkın Adami 3 hafta önce
Siz Önce Belediyedeki Dedikodu Ve Yalan İftira İle Bir Yerlere Gelmeye Çalışanları Susturup Mobinge Uğrattıklarınizi Durdurun Gelip Din Dil Irk Muhabbetine Ve Samimiyetinize İnanmıyorum Belli Kesim Kişisel Meselesi İçin Kimi Nereye İstiyorsa Bilginiz Olmadan Elektronik İmzanizla Herkes Bir Yere Gidiyor Birde Sendika Diyorlar Ya Sürgünleri Mobingleri Genel İş Sendikasına Bağlı Disk Yöneticileri Yapıyor Karar Verin Siz Sendikamisiniz Yoksa Belki Kesimin Koruyucu Melegimisiniz Bizden Olan İşçiler Klima Başında Olsun Bizden Olmayan Mobinge gitsin