TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Eş başkanlar Çınar ve Mazıdağı'nda taziyelere katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, yangında hayatını kaybeden yurttaşların taziyesine katıldı.

Eş başkanlar Çınar ve Mazıdağı'nda taziyelere katıldı
23-06-2024 13:15
Google News

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, DBP Eş Genel Başkanları, DEM Parti milletvekilleri, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları ve ilçe belediye eş başkanları Diyarbakır'ın Çınar ve Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasında çıkan yangında hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret etti. İlk olarak Mardin Mazıdağı ilçesine bağlı Yücebağ Mahallesini ziyaret eden eş başkanlar, aileler bir araya gelerek taziyelerini iletti. Ardından Çınar'a bağlı Köksalan ve Ayçiçek mahallelerine geçen eş başkanlar, burada aileler ile bir araya gelerek baş sağlığı dileklerinde bulundu.

DBB yurttaşları yalnız bırakmıyor

Öte yandan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yangından etkilenen yurttaşlara destek olmaya devam ediyor. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Gazi Yaşargil Araştırma Hastanesi ve Adli Tıp Kurumunda yakınlarını bekleyen yurttaşlara meyve suyu ve su ikram etti. Ayrıca Araştırma Hastanesinde hasta yakınlarına yemek dağıtımı yapıldı. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Haziran 2024  e-gazete