TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Eş Başkanlara milli forma hediye edildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Amedspor’un verdiği yemeğe katılarak, sporun başta Diyarbakır olmak üzere bölgede ve ülkede dostluğa, beraberliğe ve barışa vesile olmasını diledi.

Eş Başkanlara milli forma hediye edildi
19-08-2024 14:12
Google News

Amedspor’un Sur ilçesindeki Cemil Paşa Konağında verdiği gala yemeğine, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Eş Başkan Bucak: El birliğiyle çözüm üreteceğiz

Yemekte konuşan Eş Başkan Bucak, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları ve meclis üyeleri olarak bu kentin başlıca sorun sıkıntılarını ve buna dair çözüm üretimlerini sivil toplumla, meslek odaları, spor kulüpleri ve Amedspor camiasıyla pek çok defa tartıştıklarını belirterek, bu konuda el birliğiyle çözümler üreteceklerini söyledi.

‘Spor kompleksleri inşa edeceğiz’

Çocukların ve gençlerin bir geleceğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Bucak, "O geleceği kurmak, bugünü kurmaktan geçiyor. Bugünün inşasını ne kadar doğru temelde atabilirsek hep birlikte geleceğin de inşasını aynı temelde ilerletebiliriz. Bu kentin gençleri ve çocukları her zamankinden daha çok buna ihtiyaç duyuyor. Şehrimizde sadece futbolun değil tüm spor dallarının gelişebilmesi için, aynı zamanda kadın futbolunun gelişebilmesi için, kadınların sporun tüm alanlarına erişebilmesi için kentte spor kompleksleri, profesyonel ve amatör spor merkezleri inşa edeceğimizi duyurduk” dedi. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete