YAŞAM

Eş Başkanlardan BESYO öğrencilerine övgü

Batman Belediyesi tarafından bu yaz başlatılan ücretsiz BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) hazırlık kursu, 75 kursiyerin katılımıyla tamamlandı.

Eş Başkanlardan BESYO öğrencilerine övgü
24-08-2024 00:30
23-08-2024 15:42
BATMAN
Google News

Haziran 2024 tarihinde Batman Belediyesi tarafından başlatılan ücretsiz BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) hazırlık kursu, 38 erkek, 32 kız ve 5 engelli kursiyer olmak üzere toplam 75 kursiyerin katılımıyla tamamlandı. Kursiyerler, Batman Belediyesi'nin sunduğu kapsamlı antrenör desteği ve servis imkanlarından faydalanarak, BESYO sınavlarına hazırlandı.

KAPSAMLI EĞİTİM VE ULAŞIM HİZMETİ

Kursiyerler, eğitimlerde belediye tarafından tahsis edilen deneyimli antrenörler eşliğinde, BESYO sınavları için gerekli fiziksel ve teorik hazırlıklar yaptı. Kursiyerlere sağlanan antrenör desteği, sınavlarda başarı oranını arttırdı. Batman Belediyesi, kursiyerlerin 20-26 Ağustos’ta Diyarbakır’da düzenlenen uygulamalı merkezi sınavlara katılmaları için de ücretsiz ulaşım hizmeti sağladı.

BENZER PROJELER SÜRECEK

Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, kursiyerlerin elde ettiği başarıların kendilerini gururlandırdığını belirtti. (Belediye Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13 Eylül 2024 e-gazete