GÜNDEM

ESENTEPE PARKINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz ve beraberindeki uzman heyet, Esentepe’de yapılması planlanan Esentepe Kent Parkı alanında incelemelerde bulundu.

ESENTEPE PARKINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI
17-01-2017 20:42
Google News

150 DÖNÜMDEN OLUŞACAK

Yapılan incelemelerin ardından heyet, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya ilişkin bilgi veren Aksoy “150 dönümlük alan üzerine kurulacak olan mesire alanının maliyeti, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi tarafından üstlenilecek” dedi.

CAMİ DE YAPILACAK

Şehir merkezinden uzak olduğu ve hava mania sınırları içine girdiği için uçak seferlerini etkileyeceği gerekçesiyle kamuoyunda bir süre tartışma konusu olan cami de Esentepe Kent Parkı Projesinde yer aldı. Kent parkının içinde şelale, çocuklara yönelik özellikli çocuk oyun alanları, gençlere yönelik özel temalı mekânlar, ailelerin dinlenebileceği ve piknik yapabileceği piknik alanları, koşu yolu, seyir teraslar, bisiklet ve yürüyüş yollarının yer alacağını söyleyen Aksoy “Ayrıca kent parkında hava mania uçuş alanını kısıtlamayacak şekilde cami yapılacak. Bu proje ile Esentepe Kent Parkı, cazibe merkezi halini alacak” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete