GÜNDEM

Esnafa eleştiri; “Dükkanlar erken açılmıyor”

Gülistan Caddesi esnafını ziyaret eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafın çözüm bekleyen sorununları için belediyeye seslendi.

Esnafa eleştiri; “Dükkanlar erken açılmıyor”
29-08-2024 16:15
29-08-2024 14:42
BATMAN
Google News

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Çiftçi "Gülistan Caddesi esnafımızı ziyaret ettik. Bizi yanlarında görsünler istedik. Sorun ve taleplerini dinledik. Esnafımız aydınlatma ve süs ışıklarının onarılmasını istiyor. Esnafın şikâyet ettiği başka konu ise motosikletlerin hızlı bir şekilde cadde üzerinden geçmesi. Çocuklu aileler bu konuda sıkıntı çekiyor. Zabıtanın sürekli denetim yapıp caddede dolaşması isteniyor. Çarşıda otopark sorunu da hem esnafı hem vatandaşı zorluyor. Park yeri olmamasından ötürü müşteriler çarşıya alışverişe gelemiyor. Belediyeden otopark sorununa çözüm bekliyoruz” dedi.

DÜKKANLAR ERKEN AÇILSIN

Esnafın dükkânlarını geç açmasını eleştiren Çiftçi “Esnafımızın dükkânlarını erken açmalarını istiyoruz. Saat 10.00'da ziyaretimize başladık ancak kimi esnafımız saat 11.00'i geçmesine rağmen iş yerlerine gelmemişti. Esnafımız işlerine sahip çıksınlar istiyoruz. İşlerimize sahip çıkarsak işlerimiz daha iyi olacaktır” dedi. (BESO Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete