GÜNDEM

Et üreticilerinden Validen istek!

Batman’da et, et ürünleri üretimi, şarküteri ve arıcılık sektöründe faaliyet yürüten yatırımcılar, Vali Ekrem Canalp’i ziyaret ederek, Oymataş Köyü sınırlarında kurulacak olan Oymataş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa talebinde bulundu.

Et üreticilerinden Validen istek!
16-08-2024 11:45
16-08-2024 11:47
BATMAN
Google News

YER TAHSİSİ YAKINDA BAŞLIYOR

Girişimciler, Oymataş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde şarküteri ürünleri üretimi ve paketleme tesisi, kırmızı et entegre üretim tesisi, kanatlı hayvan eti işleme tesisi, arı yemi üretimi ve bal paketleme tesisi kurma talebinde bulundu. Girişimcilerden M. Ali Rüzgar, A. Kuddüs Akyıldız, Mehmet Doğru ve Beşir Rüzgar’ı ağırlayan Vali Canalp, Batmanlı yatırımcıların Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırıma öncülük etmeleri ve ilimizdeki hammadde kaynağını yerinde işleyerek Batman ekonomisine katma değer kazandırmalarının önemli olduğunu belirtti.

BATMAN MARKALI ÜRÜNLER RAFLARA GİRECEK

Kurulacak olan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yakın zamanda yatırımcılara yer tahsisi yapılacağını ifade eden Vali Canalp, yatırımcıları Gıda İhtisas OSB’nin devreye girmesiyle birlikte market raflarında Batman logolu ürünlerin yer alacağını, kent ekonomisine ve istihdamına katkı sağlanacağını belirtti. (Valilik Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete