GÜNDEM

Evdel Ailesinden dayanışma yemeği

Evdel ailesi tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine Vali Ekrem Canalp'ın yanı sıra bir çok tanınmış isim katıldı.

Evdel Ailesinden dayanışma yemeği
02-10-2024 21:18
02-10-2024 21:21
Google News

TPAO  Kristal Park  tesislerinde düzenlenen yemekli toplantıda  konuşan Ömer Cangir,  Evdel ailesinin bir ferdi olarak yaşamın her alanında başta eğitim olmak üzere Batman'a  hizmet etmekten onur duyduğunu söyledi.

Cangir, "Doruk Köy'ü Batman, Antalya ve ülkemizin diğer illerinde yaşayan yaklaşık beş bin kişilik aile ferdimiz bulunmaktadır. Bu beş bin kişinin içerisinde bir eğitimci olarak beni kendilerine  kanaat önderi olarak seçmeleri ailemin eğitime ne kadar önem verdiğinin de bir göstergesidir.

Ailemin bu kararı beni onurlandırdığı gibi omuzlarıma da sorumluluk yüklediğinin bilinciyle hareket edeceğim.

Şunun bilinmesini isterim Bu emaneti ilimizin gelişmesi birlik ve beraberliğimizin inkişafı doğrultusunda gücümün yettiği kadar siz değerli dostlarımın da desteğiyle zirveye taşımaya niyetli olduğumunun bilinmesini istiyorum.Bu vesileyle beni bu göreve layık gören tüm aile fertlerime şükranlarımı sunuyorum.Sayın Valim ve değerli misafirlerimiz ailem bugüne kadar güzel şehrimiz  için  her alanda ve koşulda maddi ve manevi desteklerini sunduğunu ve bundan sonra da bu desteğin devam edeceğini belirtmek isterim" dedi

Dayanışma yemeğine Batman Valisi Ekrem Canalp, Kanaat önderi Faris Özdemir, Batso Başkanı Abdulkadir Demir, Niyazi Demir, Taner Hamidi, çok sayıda muhtar ile  Doruk köyü sakinleri ve vatandaşlar katıldı. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Ekim 2024 e-gazete