USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

FETÖ Elebaşı Gülen'in Cenazesine Katılanlar Yüzlerini Gizledi

FETÖ Elebaşı Gülen'in Cenazesine Katılanlar Yüzlerini Gizledi

FETÖ elebaşısı Gülen'in cenazesine katılan mensuplar, yüzlerini şapka, gözlük ve maskelerle gizlemeye çalıştılar.

New Jersey'de 20 Ekim'de öldüğü duyurulan FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesine katılan FETÖ mensupları, yüzlerini gizlemeye çalıştılar.

New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium ismindeki spor kompleksinde düzenlenen törende, örgüt mensupları taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini kapatarak dikkat çektiler. Cenaze töreninin düzenleneceği yerin bilgileri son dakikaya kadar gizli tutulurken, örgütün WhatsApp gruplarından bilgilendirme yapıldı. Örgüt mensuplarına, yüzlerini gizleyebilecekleri eşyalarını almaları tavsiye edildi. "Maske, şapka ve gözlük takın. TR basını olacak. Güvenlik olacak. QR kodu ile stadyuma giriş yapılacak. " şeklindeki bilgilendirme mesajı ile örgüt mensupları hazırlıklarını tamamladılar. Stadyuma akın eden FETÖ mensupları, şapka ve maskelerle yüzlerini gizlemeye çalıştılar.

Ayrıca açık kalan göz bölgelerini de gözlük takarak gizlemeye çalışan mensuplar, sarı yelekli bazı kişilerin ise basın mensuplarını görünce yüzlerini elleriyle gizlemeye çalıştıkları görüldü. .

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ