EĞİTİM

Gazeteci Türkan, Girne Koleji Öğretmenlerine mesleğini tanıttı

Girne Koleji’nin Kültür Merkezinde öğretmenlerine yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerine Gazeteci Hatice Türkan da konuşmacı olarak katıldı.

23-08-2024 02:32
22-08-2024 22:33
Google News

Girne Koleji, yaz tatilini fırsat bilerek Kültür Merkezi’nde öğretmenlerine yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenlemeye başladı. Önceki gün gerçekleşen seminerlerin bir ayağına Batman Sonsöz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hatice Türkan da konuşmacı olarak katıldı.

TÜRKİYE’DE VE AVRUPA’DA GAZETECİLİĞİN GELİŞME SÜREÇLERİNİ ANLATTI

Kültür Merkezinde 90 öğretmenin katıldığı etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Türkan, Türkiye’de ve Avrupa’da gazeteciliğin gelişmesi, demokratik ülkelerde basın özgürlüğü ve siyasi yapıların basın üzerindeki etkilerine yönelik sunum yaptı. Türkan, öğretmenlerin basın özgürlüğü ve Güneydoğu’da gazetecilik konularında ilettiği sorulara da yanıt verdi. Etkinliğin sonunda Girne Koleji Kampüs Müdürü Bülent Kaya tarafından Türkan’a plaket takdimi yapıldı. 

GİRNE KOLEJİ ÖNCÜ İSİM…

Girne Koleji Batman Kampüsü Kurucusu Abdulbaki Azad İsen, meslek içi eğitimleri düzenleme amaçlarının Girne Koleji felsefesini oluşturmak, çocukları akademik, spor, sanat, müzik ve çok dilli eğitim ile desteklemek olduğunu aktardı. En önemli hususun eğitmeni eğitmek olduğunu vurgulaya İsen, eğiticiye yatırım yapmaktan mutluluk duyduklarını ve bu alanda öncü olmaya devam edeceklerini aktardı.

GİRNE KOLEJİNİN EĞİTİM İÇİ SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Girne Koleji Kampüs Müdürü Bülent Kaya, eğitim içi seminerlerinin iki haftadır Kültür Merkezinde devam ettiğini ve kolejin öğretmenlerine yapay zeka, eğitimcinin önemi, diksiyon ve etkili konuşma gibi konularda, alanında uzman kişiler tarafından sunumlar yapıldığını belirtti. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete