YAŞAM

Gazetemiz Sonsöz, Bilal’in hayalini gerçekleştirdi

Gazetemiz Sonsöz aracılığıyla hayalini paylaşan Batmanlı Bilal Yoğurtçuoğlu’nun en büyük arzusu gerçek oldu. Yoğurtçuoğlu, ATV ekranlarında Oktay Kaynarca’nın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı.

Gazetemiz Sonsöz, Bilal’in hayalini gerçekleştirdi
16-09-2024 11:38
16-09-2024 11:40
BATMAN
Google News

SESİNİ BATMAN SONSÖZ’LE DUYURDU

Batmanlı Bilal Yoğurtçuoğlu, uzun zamandır hayalini kurduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılarak hayalini gerçekleştirdi. Daha önce Gazetemiz Sonsöz aracılığıyla en büyük isteğinin Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmak olduğunu dile getiren Yoğurtçuoğlu, yarışma ekibinden aldığı davetle hayaline kavuştu.

SONSÖZ'ÜN DESTEĞİYLE YARIŞMA HAYALİNE ULAŞTI

Yoğurtçuoğlu’nun yarışmaya katılma süreci, Gazetemiz Sonsöz’de yaptığı açıklamalarla başladı. Sonsöz’ün yaptığı haber, ATV'nin popüler bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster ekibinin dikkatini çekti. Yarışma ekibi, Bilal Yoğurtçuoğlu'na ulaşarak yarışmaya katılmayı teklifi etti.

YARIŞMA JOKERİ KAVAK, SORUYU DOĞRU CEVAPLADI

Batmanlı Yarışmacı, sporla ilgili bir soruda telefon jokeri olarak Batmanlı Muhabir Yusuf Kavak’ı aradı. Yarışma programına telefonla bağlanan Kavak, soruya doğru cevabı vererek Bilal Yoğurtçuoğlu’na destek verdi.

YARIŞMADA 30 BİN TL KAZANDI

Oktay Kaynarca’nın sunduğu programda Batmanlı yarışmacı Bilal Yoğurtçuoğlu, enerjisiyle izleyicilerin ilgisini çekti. Yarışmada 30 bin TL ödül kazanan Yoğurtçuoğlu, gazetemiz Sonsöz’e ve gazeteye verdiği röportajın kendisine büyük bir destek sağladığını vurgulayarak Sonsöz’e teşekkür etti. Yoğurtçuoğlu “Sonsöz, hayalim haberleştirildikten sonra yarışma ekibi bana ulaştı. Sonsöz olmasaydı belki de bu fırsatı yakalayamayacaktım. Yarışmaya katıldım ve 30 bin TL kazandım. Sonsöz ekibine minnettarım” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete