YAŞAM

Gel vatandaş, bedava incir, üzüm…

Sitemli çiftçi, ürünlerini üçüncü kez bedava dağıttı

Gel vatandaş, bedava incir, üzüm…
06-09-2024 19:34
06-09-2024 21:34
BATMAN
Google News

Batman’ın Gercüş İlçesine bağlı Kayapınar Beldesinde çiftçilik yapan Mehmet Şehmus Tatlı, tüccarların fiyat politikasını protesto etmek amacıyla ürünlerini üçüncü kez ücretsiz dağıttı.

ÖNCE KAVUN DAĞITTI SONRA KAZANCINI LÖSEV’E BAĞIŞLADI

Tüccarlardan üretim maliyetinin altında fiyat alan çiftçi Şehmus Tatlı, sıra dışı protestosunu sürdürüyor. Daha önce de tüccarların fiyat politikasına tepki gösteren Tatlı, hasat ettiği kavunları ücretsiz şekilde vatandaşa dağıttı. Daha sonra elde ettiği kavunları ise sosyal medya hesabından paylaşarak “Gönlünüzden ne koparsa verin, toplanan miktarın aynısını da aile olarak biz ekleyip lösemili çocuklara göndereceğiz” çağrısını yapan Tatlı, satıştan elde ettiği 13 bin 500 TL’ye 14 bin TL daha ekleyerek toplam 27 bin 500 TL’yi LÖSEV’e bağışladı.

ÜÇÜNCÜ KEZ PROTESTOSUNU SÜRDÜRDÜ

Fiyat politikalarından dolayı bu sene tarlasından elde ettiği ürünleri tüccara vermeme kararı alan Tatlı, üçüncü kez ürünlerini ücretsiz dağıttı. Tatlı, yaklaşık 300 kilo incir ve üzümü Batman’da işyerinin önünde poşetleyerek vatandaşlara ücretsiz dağıttı. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete