YAŞAM

Gençler, tarihi köprüde su sporu yaptı

Batman’ın Beşiri İlçesindeki gençler, Garzan Çayının üzerinde bulunun tarihi Auska Köprüsü yakınlarında bahar şenliği ile su sporu yaptı. Etkinliğe katılan 100 genç, kano heyecanı yaşadı.

Gençler, tarihi köprüde su sporu yaptı
28-05-2024 14:30
28-05-2024 14:09
BATMAN
Google News

Beşiri Kaymakamlığının desteği ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün koordinasyonunda yapılan Beşiri Gençliği Su Sporları İle Buluşuyor Bahar Şenliği, Avuski Köprüsünde gerçekleşti. Beşiri Gençlik Spor İlçe Müdürü Celal Altun “Asıl amacımız bölgede meydana gelen boğulma vakalarının önüne geçmek için gençlerimizin su sporları konusunda bilinçlenmelerini sağlamaktır. Onların bu alandaki yüzme, kano eğitimi, tüplü dalış ve scubaya gibi alanlara yönlendirilerek eğitim almalarını sağlanmaktır”

BEŞİRİ, SU SPORLARININ MERKEZİ OLACAK

Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz ise “Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizi psikolojik, sosyal ve fizyolojik olarak hayata hazırlanması için sporun önemi çok büyüktür. Özellikle ilçemizde su sporlarının tanıtımının yapılarak gençlerimizin bu sporlara yönlendirilmesini önemsiyorum. Çünkü bu tür sportif faaliyetler çocuk ve gençlerimizin gelişimini sağladığı gibi, ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacaktır” dedi. (Beşiri Kaymakamlığı Haber Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete