TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, ziyaretlerde bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Hatay'ın çok kısa zamanda spor yönünden de zengin bir konuma geleceğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, ziyaretlerde bulundu
29-08-2024 03:20
28-08-2024 12:24
Google News

Bak, Hatay Büyükşehir Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarette, Hatay'ın gençleri ve sporu için önemli değerlendirmelerde bulunduklarını ve verimli toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Daha önce açıkladıkları projelerin tamamlanmış kısımlarını ve ihalesi yapılanları yerinde görüp takip ettiklerini belirten Bak, aynı zamanda da yeni talepleri dinlediklerini bildirdi.
Bak, Hatayspor'un yeni sezonda Hatay'da oynamasını arzu ettiklerini anlatarak, zeminin güçlendirilmesi ve yeniden hizmete alınması için statla ilgili çok ciddi bir proje hazırladıklarını vurguladı.
Stadın en kısa zamanda ihalesini yapıp yeni sezona yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Bak, "Ne kadar erken biterse o kadar erken Hatayspor'un seyircisiyle buluşması, şehrin sosyal yapısı açısından önemli." dedi.
Bir diğer önemli konunun ise yurt inşaatları olduğuna değinen Bak, kentte 2 yurt inşaatının devam ettiğini dile getirdi.
Hatay'da 2 yeni yurdun daha inşaatına başlamak için planlama yaptıklarını ve talimat verdiklerini paylaşan Bak, yurtlardan birisinin merkezde, diğerinin ise İskenderun'da olacağını belirtti. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete