TÜRKİYE VE DÜNYADAN

GGC’den İrfan Gazetesi’ne 100. yıl onur ödülü

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC), Siverek’te yayın yapan İrfan Gazetesi’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla gazetenin sahibi Mehmet Göğüç’e GGC Onur Ödülü verdi.

GGC’den İrfan Gazetesi’ne 100. yıl onur ödülü
21-05-2024 13:09
21-05-2024 13:11
Google News

GGC Başkanı Felat Bozarslan, Genel Sekreter Firuzan Behlülgil, Yerel Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mesut Fidançiçek ve Üyelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ayser Çınar, İrfan Gazetesi’ni ziyaret ederek ödülü takdim etti.

İrfan Gazetesi’nin 100. Yılı kapsamında konuşan GGC Başkanı Felat Bozarslan: “Bugün Siverek İrfan Gazetesi’nin 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamak ve bu vesileyle gazetenin sahibi Mehmet Göğüç’e GGC Onur Ödülü’nü takdim etmek için Siverek’teyiz. İrfan Gazetesi, 100 yıl boyunca halkın sesi olmuş, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla toplumun güvenini kazanmıştır.Bu değerli gazete, hem bölge halkının bilgi edinme hakkına hizmet etmiş hem de yerel basının ne kadar önemli olduğunu bizlere göstermiştir. Mehmet Göğüç ve ekibi, zor şartlar altında bile gazetecilik mesleğine olan bağlılıklarını hiç kaybetmeden büyük bir özveriyle çalışmışlardır. Bugün bu ödülü takdim ederken, İrfan Gazetesi’nin 100 yıllık geçmişindeki emeği ve özveriyi takdir ettiğimizi belirtmek isterim. Bu onur ödülü, sadece geçmişte yapılanların bir takdiri değil, aynı zamanda gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla devam edileceğinin bir sembolüdür" dedi.

Plaket verilmesinin ardından GGC heyeti, Siverek’te faaliyet gösteren Hedef Gazetesi’ni ziyaret etti. Hedef Gazetesi sahibi Feyzi Donan ile bir araya gelen heyet, yerel medya hakkında görüş alışverişinde bulundu.

GGC yönetimi son olarak Siverek Kültür ve Sosyal Danışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde yerel basının önemi ve bölgedeki gazetecilik faaliyetlerinin geliştirilmesi üzerine görüşmeler yapıldı. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Haziran 2024 e-gazete