TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Gülebak’tan “Yanlıştan dönün” çağrısı

TMMOB, bünyesinde bulunan odaların genel kurul ilanlarını artık gazetelerde yayınlamama kararı aldı. Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Gazeteciler Temsilcisi Tahir Gülebak, TMMOB’un kararına tepki gösterdi.

Gülebak’tan “Yanlıştan dönün” çağrısı
15-08-2024 15:04
15-08-2024 15:05
Google News

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin ( TMMOB) ana yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, TMMOB’un bünyesinde bulunan odaların genel kurul ilanlarını artık gazetelerde yayınlanmayacak birliğin ilan yeri ile birliğin kurumsal internet sitesinde yayınlanacak.

“BU YANLIŞTAN DÖNÜLMELİ “

Karara tepki gösteren Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Gazeteciler Temsilcisi Tahir Gülebak; “TMMOB’un aldığı karar kesinlikle yanlıştır. Şu an gündemimizde sadece bu konu mu var? Yakın zamanda Tasarruf Paketi hakkında hükümeti sert dille eleştiren TMMOB’un attığı bu adım deyim yerindeyse Gazetelerin Ekmeğine Göz dikmektir.  Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (TMMOB) bir an önce bu yanlıştan dönmesi gerektiği çağrısında bulunuyor meslektaşlarımın her daim yanında olduğumu belirtmek isterim” (Anadolu Gazeteciler Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete