SPOR

GÜLMEZ, 'DİSİPLİNSİZLİĞE YER YOK!'

GÜLMEZ, 'DİSİPLİNSİZLİĞE YER YOK!'

GÜLMEZ, 'DİSİPLİNSİZLİĞE YER YOK!'
15-03-2015 20:12
Google News

Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, takımda kesinlikle disiplinsizliğe yer vermeyeceklerini söyledi.

Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, takımın sıkıntılı döneminde dahi disiplinsiz hareket edenlerin gözünün yaşına bakılmayacağını belirtirken, 'Kesinlikle takımda disiplinsiz hareketlere yer yok. Disiplinsiz tavır sergileyen ve takım içindeki kurallara uymayan herkes cezasını çeker' dedi.

FIRAT DEMİR GÖNDERİLDİ

Gülmez, geçtiğimiz günlerde takımdan gönderilen Fırat Demir’in de bu davranış nedeniyle biletinin kesildiğini kaydetti. Gülmez, “Devre arasında kadromuza kattığımız Fırat Demir’in sosyal paylaşım sitesinden yaptığı hareket bardağı taşıran son damla oldu. Daha öncede takım içinde huzursuzluk yapmıştı ve kendisine uyarılarda bulunduk. Fırat, yapmış olduğu hareketlerle kendi kendini bitirdi' ifadesini kullandı.

KİMSE BATMAN’IN ÜSTÜNDE DEĞİL

Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, "Hiç kimse bu kentin ve bu takımın üstünde değildir. Herkes haddini ve görevini bilecek. Bizim de kendimize göre ilkelerimiz ve prensiplerimiz var. Petrolspor’da bir sevgi ve saygı kuralı vardır. Kim bu kurala uymazsa cezasını çeker." Yönetim Kurulu kararı ile Fırat Demir’in kadro dışı kaldığını ifade eden Aydın Gülmez, genç oyuncuya alt yapıda antrenman için yer gösterdiklerini ve çalışmalarını burada yapması gerektiğini bildirdiklerini söyledi. 

PLAY-OFF ZOR AMA

Son üç hafta alınan başarısız sonuçlardan sonra Play-Off’a kalacak takımlar ile aralarında puan farkının oluştuğunu belirten Başkan Aydın Gülmez, “matematiksel olarak idamız var. Tuzlaspor maçı bizim için çok önemli. Üç maç arka arkaya kazandığımız tekrardan potaya gireriz. Ligin son maçına kadar hakemin son düdüğüne kadar iddiamızı sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

TOLGA SAKAT KÜRÜM CEZALI

Çatalcaspor maçında sakatlanan Tolga Yıldız ve kart cezalısı Murat Kürüm Salı günü oynanacak olan Tuzlaspor maçında forma giyemeyecekler. Petrolspor yönetimi Tolgfa Yıldız’ı tedavi için Kayseri’ye gönderdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Haziran 2024 e-gazete