GÜNDEM

Haliliye Belediyesinde Plaket şov

Haliliye Belediyesinin 100 Günlük Çalışmalarını Basına anlattı.

Haliliye Belediyesinde Plaket şov
13-07-2019 15:27
Google News

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat seçildikten sonra 100 gün içerisinde yaptığı çalışmaları ve projeleri Urfa basını ile paylaştı. Başkan Canpolat toplantı sonrası basın çalışanlarına, cemiyetlere ve derneklere plaket verdi. Basın mensuplarına plaket verilmesi ise düşündürücü
Şanlı Urfa’nın Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat seçildikten sonra 100 gün içinde yaptığı çalışmaların değerlendirmesini yapmak üzere  Cumhuriyet  tesislerinde bir basın toplantısı  düzenledi. Basın toplantısının ardılandan, köklü cemiyetlerin görmezden gelinmesi ve basın mensuplarına ve plaket verilmesi dikkat çekti.
Yaptığı ve yapacağı hizmet ve projeleri detaylı bir şekilde anlatan Başkan Canpolat’ın, verdiği plaketler ise hizmet ve projelerinin önüne çıktı.
Toplantı sonrası Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat tarafından, toplantıya katılan basın çalışanlarına, cemiyetlere ve derneklere plaket verildi. Plaketlerin neden ve ne için verildiği ise tartışma konusu oldu.

Köklü cemiyetlerin görmezden gelinmesi ise dikkat ve tepki çekti.Şanlıurfanın en etkin gazetesi Urfanatik, basın toplantısında öne çıkan plaketi manşetine taşıdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Haziran 2024 e-gazete