GÜNDEM

Halkın ve haklının gazetesi Sonsöz…

2 Haziran 2014 tarihinde ilk sayısını okurları ile buluşturan Batman Sonsöz Gazetesi, 11.yılına ‘merhaba’  dedi.

02-06-2024 15:02
02-06-2024 20:28
BATMAN
Google News

7–24 HABER AKIŞI SAĞLAYAN GAZETE…

Vasıflı gazete olarak pazar hariç her gün yayın yapan Sonsöz, internet sitesi (www.batmansonsoz.net) hesabından ise 7-24 haber akışı sağlıyor. Gündemdeki sıcak gelişmeleri an be an okurları ile buluşturan Sonsöz’ün internet sitesi, günde en az 25 Bin kişi tarafından okunuyor.

BATMAN’DA 1. GÜNEYDOĞU’DA İSE 2.SIRADAYIZ

Resmi kayıtlara göre Sonsöz’ün haber sitesi Batman’ın en fazla tıklanan web sayfası iken, Güneydoğu’da da en fazla okunan 2.haber sitesi olarak yerini koruyor.

SONSÖZ, WEB TV KANALI İLE GÜÇLENDİ

Batman’da bir ilki gerçekleştirerek youtube platformunda Batman Sonsöz TV’yi açan Sonsöz, astroloji, gastronomi, siyaset, sanat ve spor yayınları ile binlerce takipçiye ulaşıyor. 7-24 aktif instagram sayfası ile takipçilerinin talep ve şikâyetlerini ilgili kurum ve kuruluşlara ileterek köprü görevi gören Sonsöz, tiktok, x ve facebook sayfalarında da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Batman sokaklarında yaptığı sokak röportajları ile gündemi yakalayan Sonsöz, hem yazılı hem dijital gazetecilikte bölgenin en önemli yayın kuruluşları arasındaki yerini koruyor.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ YAZAR KADROMUZ…

Yayın hayatında 10.yılını geride bırakan Sonsöz, güçlü yazar kadrosu ile Batman gündemine yön vermeye devam ediyor. Her gün birbirinden farklı konularla okurlarının karşısına geçen yazar kadromuz, alanında uzman ve tecrübeli kalemlerden oluşuyor.

BİZE GÜÇ KATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER…

Batman Sonsöz Gazetesinin 2 Haziran 2014’den bu yana Batman’ın ve Güneydoğu’nun en fazla okunan ve tıklanan gazete olmasını sağlayan en önemli unsur ise okur ve takipçileri…  Sonsöz, okur ve takipçilerinden aldığı güç ve destekle yıllardır halkın ve haklının yanında yer alıyor. Bütün siyasi görüşlere ve partilere eşit mesafede duran Sonsöz, Batman’ın ve Batmanlıların faydasını ön planda tutmayı öncelik ediniyor. Bugüne kadar kan verme, fidan dikme, kitap okuma, çöp toplama, engellilere ve kadınlara özel tiyatro ve sinema gibi etkinliklerle Batman’a değer katmayı da görev bilen Sonsöz, sizlerden aldığı güç, destek ve motivasyonla halkın ve haklının gazetesi olmaya devam edecek. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?