GÜNDEM

Hasankeyf köylerine 4 yılda neler yapıldı?

Hasankeyf AK Parti İl Meclis Üyesi Ömer Güzel, ilçeye bağlı 22 köye 4 yıl içinde 40 bin metre kare parke taşı döşendiği, 20 kilometre asfalt yol yapıldığı, 4 köye sondaj kuyusu açıldığı, 8 köyün kanalizasyon şebekesi ve 12 köyün içme suyu sorununun giderildiğini açıkladı.

Hasankeyf köylerine 4 yılda neler yapıldı?
14-09-2023 15:15
14-09-2023 18:27
BATMAN
Google News

KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK?

Hasankeyf Köylerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Güzel “Bu süreçten sonra kalan çalışmalarımızı da tamamlamak için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Köy halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda talep edilen ne varsa kendi aramızda istişare ederek en uyumlu bir şekilde tüm köy muhtarlarımızla birlikte hareket ederek köylerimizin huzuru ve refahı için, elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya devem edeceğiz” dedi.

SAKLI KÖYÜ SAKİNLERİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Saklı Köyü Muhtarı Abdulselam Tekeş, köylerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken “Köyümüzde kaymakamlık sayesinde su çıktı, 2-3 su depomuz var. köylü çiftçiler olarak bahçelerimizi ekiyoruz. Altyapımız oldu, kilit taşlarımız oldu, camiye minare yapıldı. Taziye evimiz yapıldı, su depolarımız yapıldı. Arazi yollarımız açıldı” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Eylül 2024 e-gazete